Πως μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι;

Για την περιουσία σας

Είμαστε δίπλα σας με ασφαλιστικά προγράμματα που προστατεύουν ότι έχετε δημιουργήσει, αλλά και με υπηρεσίες που διευρύνουν τα όρια της ασφάλισης.

 

Εμείς, στην Roussis Insurance Agents, μπορούμε να βοηθήσουμε να μειώσετε το άγχος που προκύπτει από την διαχείριση των περιουσιακών σας στοιχείων. 

Κατοικία

Είτε αγοράζετε το πρώτο σας σπίτι, μετακομίζετε σε μεγαλύτερο χώρο ή αγοράζετε εξοχικό, η απόφαση αυτή αποτελεί ένα ορόσημο της ζωής σας.

Ένα σπίτι είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που θα κάνετε ποτέ και που πιθανώς θα ζείτε μαζί της για πάρα πολλά χρόνια.

Σκάφος

Το σκάφος είναι ένας τρόπος ζωής που σας δίνει μία μοναδική αίσθηση ελευθερίας με την προϋπόθεση πως έχετε προνοήσει για την ασφάλεια των επιβατών, αλλά και για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν. Χαρείτε το επιλέγοντας σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα, που σας εξασφαλίζουν την προστασία που χρειάζεστε.

Αυτοκίνητο

Για να απολαμβάνετε διαδρομές χωρίς άγχος σας προσφέρουμε επιλογές, από τη βασική υποχρεωτική κάλυψη που ορίζει ο νόμος, μέχρι και τον πιο ολοκληρωμένο συνδυασμό παροχών. Στόχος μας είναι να ασφαλιστείτε σωστά για να απολαύσετε κάθε μετακίνηση με ασφάλεια, οδικό πολιτισμό κι ηθική υπευθυνότητα. 

Αστική Ευθύνη

Ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες έχουμε Αστική Ευθύνη. Αυτή ορίζεται ως η υποχρέωση που έχει αυτός που προκάλεσε ζημιά σε κάποιον τρίτον, να την αποκαταστήσει. Η ασφάλιση της καλύπτει τις δαπάνες απόκρουσης (π.χ. δικαστικά έξοδα) ή και ικανοποίησης των αξιώσεων των τρίτων.

Επιχείρηση

Γνωρίζουμε πως η επιτυχία μίας προσπάθειας κρίνετε πολλές φορές στις λεπτομέρειες. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενό της επιχείρησής σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα, ειδικά προσαρμοσμένο στις δικές σας προσωπικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις. 

Νομική Προστασία

Ένα πρόγραμμα Νομικής Προστασίας παρέχει ολοκληρωμένη νομική κάλυψη για οποιοδήποτε απρόοπτο συμβεί σε εσάς ή τη μόνιμη κατοικία σας.

Διεκδικήστε το δίκιο σας στις διαφορές σας με τις τράπεζες, με τον ιδιοκτήτη της κατοικίας σας ή και με τον εργοδότη σας. 

Λέρου 34, Τ.Κ. 121 33 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Tel. 216 80 95 778| 6932 22 07 12 | Email: info@igrinsurance.gr

Αριθμός Μητρώου: 375856    Α.Φ.Μ.:801075243  Αριθμός ΓΕΜΗ: 148498003000

  • Facebook - Black Circle

Roussis Insurance Agents © 2021 All Rights Reserved