Πως μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι;

Για εσάς

Σε περιόδους μετάβασης και αλλαγής, θετικής ή όχι, οι συμβουλές και η καθοδήγηση σχετικά με τον οικονομικό προγραμματισμό μπορούν να διασφαλίσουν πως βρίσκεστε στο σωστό δρόμο.

 

Εμείς, στην Roussis Insurance Agents, μπορούμε να βοηθήσουμε να μειώσετε το άγχος που προκύπτει από τις ευθύνες σας. 

Υγεία

Η ασφάλεια υγείας παρέχει μέσω μεγάλων, αξιόπιστων και εξειδικευμένων νοσηλευτηρίων και ιατρικών κέντρων, υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες. Σας βοηθάμε να συγκρίνετε καλύψεις, πλεονεκτήματα και κόστος ώστε να βρείτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει σε όποια θέση νοσηλείας ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.

Νομική Προστασία

Ένα πρόγραμμα Νομικής Προστασίας παρέχει ολοκληρωμένη νομική κάλυψη για οποιοδήποτε απρόοπτο συμβεί σε εσάς ή τη μόνιμη κατοικία σας. Διεκδικήστε το δίκιο σας στις διαφορές σας με τις τράπεζες, με τον ιδιοκτήτη της κατοικίας σας ή και με τον εργοδότη σας. 

Συνταξιοδότηση

Καθώς αυξάνεται ο ελεύθερος χρόνος αλλά και τα έξοδα υγείας, η συνταξιοδότηση απαιτεί πολύ προσεκτικό χειρισμό. Μαζί, μπορούμε να αναπτύξουμε μια αποτελεσματική στρατηγική για τη σύνταξη, καθώς θα μπείτε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής σας.

Αναπλήρωση Εισοδήματος

Σε περίπτωση αδυναμίας προς εργασία για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εξαιτίας ατυχήματος ή ασθένειας, η οικονομική ενίσχυση καθίσταται απαραίτητη. Ο υπολογισμός του κατάλληλου ποσού συνδέεται με τις μηνιαίες δαπάνες όπως δάνεια, έξοδα σπιτιού, μετακίνησης και φροντίδας παιδιών.

Κληρονομιά

Μια κληρονομιά μπορεί να δοθεί με πολλές μορφές. Πριν πάρετε οποιαδήποτε οικονομική απόφαση, θα χρειαστεί να μιλήσετε για τις λεπτομέρειες με έναν δικηγόρο, έναν οικονομικό σύμβουλο και έναν φοροτεχνικό.

Αλλαγή ή Απώλεια Εργασίας

Μια αλλαγή στην εργασία προκαλεί ένα συνδυασμό ενθουσιασμού και ανησυχίας. Σε περίπτωση δε απώλειας, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Το σίγουρο είναι πως η αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμόσαστε πιο ήρεμα.

Λέρου 34, Τ.Κ. 121 33 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Tel. 216 80 95 778| 6932 22 07 12 | Email: info@igrinsurance.gr

Αριθμός Μητρώου: 375856    Α.Φ.Μ.:801075243  Αριθμός ΓΕΜΗ: 148498003000

  • Facebook - Black Circle

Roussis Insurance Agents © 2021 All Rights Reserved