Πως μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι;

Για την οικογένειά σας

Σε περιόδους μετάβασης και αλλαγής, θετικής ή όχι, οι συμβουλές και η καθοδήγηση σχετικά με τον οικονομικό προγραμματισμό μπορούν να διασφαλίσουν πως βρίσκεστε στο σωστό δρόμο.

 

Εμείς, στην Roussis Insurance Agents, μπορούμε να βοηθήσουμε να μειώσετε το άγχος που προκύπτει από τις ευθύνες ενός οικογενειάρχη. 

Γάμος

Ένας γάμος δημιουργεί μεγάλες αλλαγές στην ζωή και των δυο σας. Μαζί με τον προγραμματισμό της μεγάλης εικόνας, βεβαιωθείτε ότι καλύπτετε και τις λεπτομέρειες που επηρεάζουν και τον καθημερινό προϋπολογισμό. Ο προσεκτικός σχεδιασμός θα βοηθήσει να πετύχετε οικονομική ισορροπία. 

Υγεία

Η ασφάλεια υγείας παρέχει μέσω μεγάλων, αξιόπιστων και εξειδικευμένων νοσηλευτηρίων και ιατρικών κέντρων, υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες. Σας βοηθάμε να συγκρίνετε καλύψεις, πλεονεκτήματα και κόστος ώστε να βρείτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει σε όποια θέση νοσηλείας ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.

Διαζύγιο

Εκτός από τις συναισθηματικές επιπτώσεις, ένα διαζύγιο επηρεάζει και την οικονομική μας κατάσταση. Μέσω της κατάλληλης προετοιμασίας κατά τη διάρκεια αλλά και μετά, μπορείτε να προστατεύσετε τα οικονομικά σας συμφέροντα και να εξασφαλίσετε τη μελλοντική σας ευημερία.

Ερχομός ενός Μωρού

Πριν το μωρό σας κάνει τα πρώτα του βήματα, καλό είναι να ξεκινήσετε να κάνετε και τα δικά σας. Ο λογαριασμός του μαιευτηρίου, ο προϋπολογισμός των βασικών εξόδων, ο σχεδιασμός των σπουδών αλλά και οι φορολογικές συνέπειες είναι μερικά από αυτά.

Αναπλήρωση

Εισοδήματος

Σε περίπτωση αδυναμίας προς εργασία για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εξαιτίας ατυχήματος ή ασθένειας, η οικονομική ενίσχυση καθίσταται απαραίτητη. Ο υπολογισμός του κατάλληλου ποσού συνδέεται με τις μηνιαίες δαπάνες όπως δάνεια, έξοδα σπιτιού, μετακίνησης και φροντίδας παιδιών.

Κληρονομιά

Μια κληρονομιά μπορεί να δοθεί με πολλές μορφές. Πριν πάρετε οποιαδήποτε οικονομική απόφαση, θα χρειαστεί να μιλήσετε για τις λεπτομέρειες με έναν δικηγόρο, έναν οικονομικό σύμβουλο, ένα φοροτεχνικό καθώς και μαζί μας.

Σπουδές

Οι σπουδές ενός παιδιού αποτελούν μια επένδυση ζωής, η οποία όχι απλά αποδίδει, αλλά μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ζωή. Η έγκαιρη και συστηματική αποταμίευση εξασφαλίζουν πως θα μπορέσετε να προσφέρετε στο παιδί σας το πιο σημαντικό εφόδιο.

Απώλεια Συζύγου

Οι συνέπειες ενός θανάτου είναι αναμφισβήτητα από τις δυσκολότερες στιγμές.

Μαζί με τη διαχείριση των συναισθημάτων, θα χρειαστεί να ενεργήσετε και άμεσα για την επίλυση κάποιων οικονομικών προβλημάτων σε συνεργασία με τους ειδικούς. Ο Αφαλιστικός  Σύμβουλος αποτελεί έναν από αυτούς. 

Αλλαγή ή Απώλεια Εργασίας

Μια αλλαγή στην εργασία προκαλεί ένα συνδυασμό ενθουσιασμού και ανησυχίας. Σε περίπτωση δε απώλειας, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Το σίγουρο είναι πως η αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμόσαστε πιο ήρεμα.

Λέρου 34, Τ.Κ. 121 33 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Tel. 216 80 95 778| 6932 22 07 12 | Email: info@igrinsurance.gr

Αριθμός Μητρώου: 375856    Α.Φ.Μ.:801075243  Αριθμός ΓΕΜΗ: 148498003000

  • Facebook - Black Circle

Roussis Insurance Agents © 2021 All Rights Reserved