Πως βοηθάμε ;

Οι σημαντικές στιγμές στη ζωή μας

Σε περιόδους μετάβασης και αλλαγής, θετικής ή όχι, οι συμβουλές και η καθοδήγηση σχετικά με τον οικονομικό προγραμματισμό μπορούν να διασφαλίσουν πως βρίσκεστε στο σωστό δρόμο.

 

Εμείς, στην Roussis Insurance Agents, μπορούμε να βοηθήσουμε να αναπτύξετε ένα πλάνο που θα οδηγήσει σε ένα υγιές οικονομικό μέλλον.​

Αλλαγή ή Απώλεια Εργασίας

Μια αλλαγή στην εργασία προκαλεί ένα συνδυασμό ενθουσιασμού και ανησυχίας. Σε περίπτωση δε απώλειας, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Το σίγουρο είναι πως η αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμόσαστε πιο ήρεμα.

Διαζύγιο

Εκτός από τις συναισθηματικές επιπτώσεις, ένα διαζύγιο επηρεάζει και την οικονομική μας κατάσταση. Μέσω της κατάλληλης προετοιμασίας κατά τη διάρκεια αλλά και μετά, μπορείτε να προστατεύσετε τα οικονομικά σας συμφέροντα και να εξασφαλίσετε τη μελλοντική σας ευημερία.

Γάμος

Ένας γάμος δημιουργεί μεγάλες αλλαγές στην ζωή και των δυο σας. Μαζί με τον προγραμματισμό της μεγάλης εικόνας, βεβαιωθείτε ότι καλύπτετε και τις λεπτομέρειες που επηρεάζουν και τον καθημερινό προϋπολογισμό. Ο προσεκτικός σχεδιασμός θα βοηθήσει να πετύχετε οικονομική ισορροπία. 

Απώλεια Συζύγου

Οι συνέπειες ενός θανάτου είναι αναμφισβήτητα από τις δυσκολότερες στιγμές.

Μαζί με τη διαχείριση των συναισθημάτων, δυστυχώς θα χρειαστεί να ενεργήσετε και άμεσα για την επίλυση κάποιων οικονομικών προβλημάτων σε συνεργασία με ειδικούς. 

Ερχομός ενός Μωρού

Πριν το μωρό σας κάνει τα πρώτα του βήματα, καλό είναι να ξεκινήσετε να κάνετε και τα δικά σας. Ο λογαριασμός του μαιευτηρίου, ο προϋπολογισμός των βασικών εξόδων, ο σχεδιασμός των σπουδών αλλά και οι φορολογικές συνέπειες είναι μερικά από αυτά.

Κληρονομιά

Μια κληρονομιά μπορεί να δοθεί με πολλές μορφές. Πριν πάρετε οποιαδήποτε οικονομική απόφαση, θα χρειαστεί να μιλήσετε για τις λεπτομέρειες με έναν δικηγόρο, έναν οικονομικό σύμβουλο και έναν φοροτεχνικό.

Νέα Κατοικία

Είτε αγοράζετε το πρώτο σας σπίτι, μετακομίζετε σε μεγαλύτερο χώρο ή αγοράζετε εξοχικό, η απόφαση αυτή αποτελεί ένα ορόσημο της ζωής σας. Ένα σπίτι είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που θα κάνετε ποτέ και που πιθανώς θα ζείτε μαζί της για πάρα πολλά χρόνια.

Συνταξιοδότηση

Καθώς αυξάνεται ο ελεύθερος χρόνος αλλά και τα έξοδα υγείας, η συνταξιοδότηση απαιτεί πολύ προσεκτικό χειρισμό. Μαζί, μπορούμε να αναπτύξουμε μια αποτελεσματική στρατηγική καθώς θα μπείτε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής σας.

Λέρου 34, Τ.Κ. 121 33 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Tel. 216 80 95 778| 6932 22 07 12 | Email: info@igrinsurance.gr

Αριθμός Μητρώου: 375856    Α.Φ.Μ.:801075243  Αριθμός ΓΕΜΗ: 148498003000

  • Facebook - Black Circle

Roussis Insurance Agents © 2021 All Rights Reserved